Urządzenia gastronomiczne - Frytkownice elektryczne - Wymagania i badania BN-77/2563-03
| dc.contributor.author | Bydgoska Fabryka Urządzeń Chłodniczych. Branżowy Ośrodek Badawczy Chłodnictwa Handlowego | |
| dc.date.accessioned | 2024-10-24T18:32:22Z | |
| dc.date.available | 2024-10-24T18:32:22Z | |
| dc.date.issued | 1978 | |
| dc.description.additional | Zgłoszona przez Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń Chłodniczych i Gastronomicznych ; Ustanowiona przez Dyrektora Zjednoczenia Przedsiębiorstw Produkcji Maszyn i Urządzeń Handlowych dnia 28 grudnia 1977 r. jako norma obowiązująca od 1 lipca 1978 r. ; Zastępuje BN-65/2563-03. | |
| dc.description.additional | Wyd. 5 | |
| dc.format.type | application/pdf | |
| dc.identifier.old | 9289 | |
| dc.identifier.standard | BN-77/2563-03 | |
| dc.identifier.standard | BN-2563-03:1977 | |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.14629/6806 | |
| dc.language | pl | |
| dc.language.other | en | |
| dc.pubinfo | Warszawa | |
| dc.publisher | Wydawnictwa Normalizacyjne | |
| dc.rights | PublicDomain | |
| dc.title | Urządzenia gastronomiczne - Frytkownice elektryczne - Wymagania i badania BN-77/2563-03 | |
| dc.type | IndustryStandard | |
| dspace.entity.type | Publication | |
| Files | ||
| Publication available in collections: |