Communities & CollectionsBrowse
A A A
ENPL
  • Log In
    Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Browse by Author

Browsing by Author "Wajda, Pius"

Now showing 1 - 5 of 5
Results Per Page
Sort Options
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Item
    1979Wydawnictwa Normalizacyjne
    PublicDomain
    Oznaczanie zawartości wody metodą destylacyjną BN-79/8132-19
    Wajda, Pius
    ;
    Centralny Inspektorat Standaryzacji
    1Views
    9Downloads
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Item
    1981Wydawnictwa Normalizacyjne
    PublicDomain
    Przyprawy korzenne - Metody badań cech organoleptycznych, zanieczyszczeń i rozdrobnienia BN-80/8192-06
    Tomaszewski, Stanisław
    ;
    Wajda, Pius
    ;
    Centralny Inspektorat Standaryzacji
    9Downloads
    2Views
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Item
    1988Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA
    PublicDomain
    Przyprawy korzenne - Pobieranie próbek BN-79/8132-17
    Remlein, Eligiusz
    ;
    Wajda, Pius
    ;
    Centralny Inspektorat Standaryzacji
    1Views
    8Downloads
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Item
    1979Wydawnictwa Normalizacyjne
    PublicDomain
    Przyprawy korzenne - Przygotowanie próbki zmielonej do analizy BN-79/8132-18
    Wajda, Pius
    ;
    Centralny Inspektorat Standaryzacji
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Item
    1979Wydawnictwa Normalizacyjne
    PublicDomain
    Ziarno kakaowe - Oznaczanie zawartości miedzi BN-78/8191-08
    Wajda, Pius
    ;
    Centralny Inspektorat Standaryzacji
  • ul. Nadbystrzycka 36 C20-618 Lublin
  • Phone Icon+48 81 538 46 86
  • oab@pollub.pl
Repository of Open Collections and Knowledge
About repository
Instructions for depositing
Regulations
Privacy policy
Accessibility statement
DSpace Software
Copyright Politechnika Lubelska © 2025
DSpace Software provided by PCG Academia