Produkty warzywne - Konserwy warzywne w zalewie - Wymagania mikrobiologiczne BN-70/8120-01
Type
Industry standard
Authors/Creators
Publisher
Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA
Date
1986
Additional information
Ustanowiona przez Dyrektora Centrali Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego dnia 31 października 1970 r. jako norma obowiązujaca w zakresie produkcji kontroli i obrotu od dnia 1 czerwca 1971 r. ; Zastępuje BN-66/8120-01.
Wyd. 4
Wyd. 4
Instytut Przemysłu Fermentacyjnego. (1986). Produkty warzywne - Konserwy warzywne w zalewie - Wymagania mikrobiologiczne BN-70/8120-01. Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA. https://hdl.handle.net/20.500.14629/2401

Loading...
Files
BN_70_8120_01.pdf
PDF 1.34 MB
Licence
Public Domain
Accessibility issue?Request a WCAG-compliant file
Publication available in collections: