Ocena sensoryczna jakości margaryny metodą punktową BN-80/8050-02
Type
Industry standard
Authors/Creators
Publisher
Wydawnictwa Normalizacyjne
Date
1980
Additional information
Zgłoszona przez Zjednoczenie Przemysłu Olejarskiego ; Ustanowiona przez Naczelnego Dyrektora Zjednoczenia Przemysłu Olejarskiego dnia 3 marca 1980 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1980 r. ; Zastępuje BN-70/8050-02.
Wyd. 2
Wyd. 2
Statistics
Baldwin, Z., Przeździecka, T., & Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa). (1980). Ocena sensoryczna jakości margaryny metodą punktową BN-80/8050-02. Wydawnictwa Normalizacyjne. https://hdl.handle.net/20.500.14629/1096

Loading...
Files
BN_80_8050_02.pdf
PDF 2.22 MB
Licence
Public Domain
Accessibility issue?Request a WCAG-compliant file
Publication available in collections: