Przetwory warzywne - Koncentrat i sok pomidorowy - Wymagania mikrobiologiczne BN-74/8125-02
Type
Industry standard
Authors/Creators
Publisher
Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA
Date
1987
Additional information
Ustanowiona przez Naczelnego Dyrektora Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego dnia 31 stycznia 1974 r. jako norma obowiązująca w zakresie produkcji i obrotu od dnia 1 października 1974 r. ; Zastępuje BN-63/8125-02.
Wyd. 3
Wyd. 3
Kosewska, L., Bielak, B., & Centrala Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego. (1987). Przetwory warzywne - Koncentrat i sok pomidorowy - Wymagania mikrobiologiczne BN-74/8125-02. Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA. https://hdl.handle.net/20.500.14629/2417

Loading...
Files
BN_74_8125_02.pdf
PDF 1.54 MB
Licence
Public Domain
Accessibility issue?Request a WCAG-compliant file
Publication available in collections: