Sposób obróbki soku warzywnego
Alternative title
Method for processing of vegetable juice
Type
Patent
Subtype
Invention
Authors/Creators
Publisher
Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej
Date
2018
Abstract PL
Sposób obróbki soku warzywnego polega na tym, że do reaktora typu glidearc o częstotliwości f od 10 do 200 Hz i o napięciu U od 3,7 do 17 kV poddaje się gaz procesowy i po przejściu przez łuk elektryczny kieruje się strumień gazu opuszczający reaktor na sok warzywny umieszczony na podajniku przez czas t od 30 do 600 s.
Date of filing with the Polish Patent Office or with the competent office abroad
2018-09-12
Date of publication in ‘WUP’ or equivalent foreign bulletin
2021-08-09
Exclusive right number
Pat.238343
Statistics
Pawłat, J., Starek, A., Chudzik, B., Kwiatkowski, M., Terebun, P., Sagan, A., Andrejko, D., & Kopacki, M. (2018). Sposób obróbki soku warzywnego. Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej. https://hdl.handle.net/20.500.14629/17277

No Thumbnail Available
Licence
Accessibility issue?Request a WCAG-compliant file
Publication available in collections: