Konserwy warzywno-mięsne i mięsno-warzywne sterylizowane - Wymagania mikrobiologiczne BN-73/8135-03
Type
Industry standard
Authors/Creators
Publisher
Wydawnictwa Normalizacyjne
Date
1986
Additional information
Ustanowiona przez Naczelnego Dyrektora Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego dnia 30 czerwca 1973 r. jako norma obowiązująca w zakresie produkcji i obrotu od dnia 1 stycznia 1974 r. ; Zastępuje BN-64/8135-03
Wyd. 3
Wyd. 3
Zjednoczenie Przemysłu Owocowo-Warzywnego. Centrala (Warszawa). (1986). Konserwy warzywno-mięsne i mięsno-warzywne sterylizowane - Wymagania mikrobiologiczne BN-73/8135-03. Wydawnictwa Normalizacyjne. https://hdl.handle.net/20.500.14629/8508

Loading...
Files
BN_73_8135_03_03.pdf
PDF 5.68 MB
Licence
Public Domain
Accessibility issue?Request a WCAG-compliant file
Publication available in collections: