Przetwory grzybowe - Wymagania mikrobiologiczne dla grzybów marynowanych BN-85/9230-03
Type
Industry standard
Publisher
Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA
Date
1985
Additional information
Zgłoszona przez Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Produkcji Leśnej LAS ; Ustanowiona przez Dyrektora Ośrodka Badawczo-Rozwojowego Produkcji Leśnej LAS dnia 23 lutego 1985 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1985 r.
Wyd. 2
Wyd. 2
pllok, M., Zdanowska, R., & Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Produkcji Leśnej Las (Skolimów). Laboratorium Chemiczno-Mikrobilogiczne (Sopot). (1985). Przetwory grzybowe - Wymagania mikrobiologiczne dla grzybów marynowanych BN-85/9230-03. Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA. https://hdl.handle.net/20.500.14629/2517

Files
BN_85_9230_03.pdf
PDF 702.53 KB
Licence
Public Domain
Accessibility issue?Request a WCAG-compliant file
Publication available in collections: