Sposób kondycjonowania soku sumakiem
Alternative title
Method of juice conditioning with sumac
Type
Patent
Subtype
Invention
Authors/Creators
Publisher
Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej
Date
2022
Abstract PL
Przedmiotem zgłoszenia jest sposób kondycjonowania soku taki, że do soku świeżego dodawany jest sproszkowany owoc sumaka (Rhus coriaria L.) w ilości od 1 do 30 g na 1 L produktu.
Date of filing with the Polish Patent Office or with the competent office abroad
2022-09-02
Date of publication in ‘WUP’ or equivalent foreign bulletin
2023-08-07
Exclusive right number
Pat.243354
Statistics
Pawłat, J., Starek-Wójcicka, A., Krajewska, M., Sagan, A., Andrejko, D., Zdybel, B., & Osmólska, E. (2022). Sposób kondycjonowania soku sumakiem. Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej. https://hdl.handle.net/20.500.14629/17290

No Thumbnail Available
Licence
Accessibility issue?Request a WCAG-compliant file
Publication available in collections: