Wyroby piekarskie i ciastkarskie - Mikrobiologiczne metody badań BN-84/8070-06
Type
Industry standard
Authors/Creators
Publisher
Wydawnictwa Normalizacyjne
Date
1984
Additional information
Zgłoszona przez Społem CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora Społem CZSS Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 30 stycznia 1984 r. jako norma obowiązująca od dnia 26 kwietnia 1984 r. ; Zastępuje BN-76/8070-06
Wyd.2
Wyd.2
Statistics
Janik, M., Staszewska, E., & Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa). (1984). Wyroby piekarskie i ciastkarskie - Mikrobiologiczne metody badań BN-84/8070-06. Wydawnictwa Normalizacyjne. https://hdl.handle.net/20.500.14629/3541

Files
BN_84_8070_06.pdf
PDF 8.45 MB
Licence
Public Domain
Accessibility issue?Request a WCAG-compliant file
Publication available in collections: