root.skip-to-content
Communities & Collections
Browse
A
A
A
EN
PL
Log In
Log in
Have you forgotten your password?
Home
Knowledge
Theses
Doctoral Theses
Badania wpływu wybranych parametrów na opory i energochłonność cięcia materiałów spożywczych
Simple view
Show full metadata
Badania wpływu wybranych parametrów na opory i energochłonność cięcia materiałów spożywczych
Export
Statistics
Citations
Type
Thesis
Subtype
Doctoral thesis
Authors/Creators
Sykut, Barbara
Promoter
Opielak, Marek
Date
2006
Statistics
5
Views
Citations
APA
Chicago
Harvard
ISO-690
Vancouver
IEEE
MLA
Sykut, B. (2006). Badania wpływu wybranych parametrów na opory i energochłonność cięcia materiałów spożywczych. https://hdl.handle.net/20.500.14629/11615
Loading...
Loading...
Files
Badania wpływu wybranych param...
PDF
21.26 MB
Licence
Closed Access
Accessibility issue?
Request a WCAG-compliant file
Publication available in collections:
Doctoral Theses