Wyroby cukiernicze trwałe - Oznaczanie zawartości soli kuchennej BN-69/8090-12
Type
Industry standard
Authors/Creators
Publisher
Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA
Date
1987
Additional information
Ustanowiona przez Dyrektora Centrali Zjednoczenia Przemysłu Cukierniczego dnia 23 grudnia 1969 r. jako norma obowiązująca w zakresie metod badań od dnia 1 października 1970 r.
Wyd. 2
Wyd. 2
Centrala Zjednoczenia Przemysłu Cukierniczego. (1987). Wyroby cukiernicze trwałe - Oznaczanie zawartości soli kuchennej BN-69/8090-12. Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA. https://hdl.handle.net/20.500.14629/2636

Loading...
Files
BN_69_8090_12.pdf
PDF 3.76 MB
Licence
Public Domain
Accessibility issue?Request a WCAG-compliant file
Publication available in collections: