Urządzenia gastronomiczne - Wanny elektryczne do podgrzewania potraw - Wymagania i badania BN-77/2567-01
Type
Industry standard
Publisher
Wydawnictwa Normalizacyjne
Date
1978
Additional information
Zgłoszona przez Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń Chłodniczych i Gastronomicznych ; Ustanowiona przez Dyrektora Zjednoczenia Przedsiębiorstw Produkcji Maszyn i Urządzeń Handlowych PROMER dnia 28 grudnia 1977 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1978 r. ; Zastępuje BN-65/2567-01.
Wyd. 2
Wyd. 2
Różczka, L., Pałczyński, J., & Bydgoska Fabryka Urządzeń Chłodniczych. Branżowy Ośrodek Badawczy Chłodnictwa Handlowego. (1978). Urządzenia gastronomiczne - Wanny elektryczne do podgrzewania potraw - Wymagania i badania BN-77/2567-01. Wydawnictwa Normalizacyjne. https://hdl.handle.net/20.500.14629/10185

Loading...
Files
BN_77_2567_01.pdf
PDF 3.16 MB
Licence
Public Domain
Accessibility issue?Request a WCAG-compliant file
Publication available in collections: