Browsing by Author "Jagas, Danuta"
Now showing 1 - 4 of 4
Results Per Page
Sort Options
Item 1980Wydawnictwa NormalizacyjneProdukcja garmażeryjna - Mięso z rozbioru ćwierćtusz wołowych klasy 3 BN-80/8151-23 ;Burzyński, Marian ;Jagas, Danuta ;Paliwoda, KrystynaSpołem Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów1Views
20Downloads
Item 1980Wydawnictwa NormalizacyjneProdukcja garmażeryjna - Mięso z rozbioru ćwierćtusz wołowych z bydła młodego klasy 2 BN-80/8151-13 ;Burzyński, Marian ;Jagas, Danuta ;Paliwoda, KrystynaSpołem Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów1Views
23Downloads
Item 1981Wydawnictwa NormalizacyjneProdukcja garmażeryjna - Mięso z rozbioru świeżych ćwierćtusz wołowych klasy 1 i 2 BN-81/8151-31 ;Guzewicz, Barbara ;Jagas, Danuta ;Król, HalinaSpołem Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów5Views
25Downloads
Item 1981Wydawnictwa NormalizacyjneProdukcja garmażeryjna - Mięso z rozbioru świeżych ćwierćtusz wołowych z bydła młodego klasy 1 BN-81/8151-12 ;Guzewicz, Barbara ;Jagas, DanutaSpołem Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów2Views
18Downloads