Znaczniki podziałowe do ciast i tortów BN-72/2604-04
dc.contributor.author | Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa) | |
dc.date.accessioned | 2024-10-24T19:39:07Z | |
dc.date.available | 2024-10-24T19:39:07Z | |
dc.date.issued | 1982 | |
dc.description.additional | Zgłoszona przez Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 30 grudnia 1972 r. jako norma obowiązująca w zakresie produkcji i obrotu od dnia 1 lipca 1973 r. | |
dc.description.additional | Wyd. 3 | |
dc.format.type | application/pdf | |
dc.identifier.old | 10338 | |
dc.identifier.standard | BN-72/2604-04 | |
dc.identifier.standard | BN-2604-04:1972 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.14629/7942 | |
dc.language | pl | |
dc.language.other | en | |
dc.pubinfo | Warszawa | |
dc.publisher | Wydawnictwa Normalizacyjne | |
dc.rights | PublicDomain | |
dc.title | Znaczniki podziałowe do ciast i tortów BN-72/2604-04 | |
dc.type | IndustryStandard | |
dspace.entity.type | Publication | |
Files | ||
Publication available in collections: |