Znaczniki podziałowe do ciast i tortów BN-72/2604-04

dc.contributor.authorZakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
dc.date.accessioned2024-10-24T19:39:07Z
dc.date.available2024-10-24T19:39:07Z
dc.date.issued1982
dc.description.additionalZgłoszona przez Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 30 grudnia 1972 r. jako norma obowiązująca w zakresie produkcji i obrotu od dnia 1 lipca 1973 r.
dc.description.additionalWyd. 3
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old10338
dc.identifier.standardBN-72/2604-04
dc.identifier.standardBN-2604-04:1972
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/7942
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne
dc.rightsPublicDomain
dc.titleZnaczniki podziałowe do ciast i tortów BN-72/2604-04
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_72_2604_04.pdf
Size:
3 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: