Przetwory warzywno-grzybowe - Sałatki BN-86/8124-05

dc.contributor.authorSzachewicz, Irena
dc.contributor.authorWielicka-Gitler, Anna
dc.contributor.authorInstytut Przemysłu Fermentacyjnego
dc.date.accessioned2024-10-24T09:22:36Z
dc.date.available2024-10-24T09:22:36Z
dc.date.issued1986
dc.description.additionalZgłoszona przez Instytut Przemysłu Fermentacyjnego ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytut Przemysłu Fermentacyjnego dnia 3 stycznia 1986 r. jako norma obowiązujaca od dnia 1 kwietnia 1986 r. ; Zastępuje BN-72/8124-05.
dc.description.additionalWyd. 7
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old4954
dc.identifier.standardBN-86/8124-05
dc.identifier.standardBN-8124-05:1986
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/2412
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne ALFA
dc.rightsPublicDomain
dc.titlePrzetwory warzywno-grzybowe - Sałatki BN-86/8124-05
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_86_8124_05.pdf
Size:
1.78 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: