Mięso jagnięce przeznaczone na eksport BN-91/8011-24

dc.contributor.authorLewicki, Jan
dc.contributor.authorInstytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
dc.date.accessioned2024-10-24T14:49:59Z
dc.date.available2024-10-24T14:49:59Z
dc.date.issued1992
dc.description.additionalZgłoszona przez Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego dnia 22 października 1991 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1992 r.
dc.description.additionalWyd. 5
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old3977
dc.identifier.standardBN-91/8011-24
dc.identifier.standardBN-8011-24:1991
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/3398
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne
dc.rightsPublicDomain
dc.titleMięso jagnięce przeznaczone na eksport BN-91/8011-24
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_91_8011_24.pdf
Size:
1.77 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: