Produkty owocowe pasteryzowane - Wymagania mikrobiologiczne BN-70/8120-02

dc.contributor.authorInstytut Przemysłu Fermentacyjnego
dc.date.accessioned2024-10-24T09:22:16Z
dc.date.available2024-10-24T09:22:16Z
dc.date.issued1987
dc.description.additionalUstanowiona przez Dyrektora Centrali Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego dnia 31 października 1970 r. jako norma obowiązujaca w zakresie produkcji, kontroli i obrotu od dnia 1 czerwca 1971 r.
dc.description.additionalWyd. 4
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old4944
dc.identifier.standardBN-70/8120-02
dc.identifier.standardBN-8120-02:1970
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/2402
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne ALFA
dc.rightsPublicDomain
dc.titleProdukty owocowe pasteryzowane - Wymagania mikrobiologiczne BN-70/8120-02
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_70_8120_02.pdf
Size:
710.5 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: