Maszyny i urządzenia gastronomiczne - Maszyny do mielenia mięsa - Wymagania i badania BN-77/2562-03

dc.contributor.authorŻyliński, Eugeniusz
dc.contributor.authorBydgoska Fabryka Urządzeń Chłodniczych. Branżowy Ośrodek Badawczy Chłodnictwa Handlowego
dc.date.accessioned2024-10-24T21:17:35Z
dc.date.available2024-10-24T21:17:35Z
dc.date.issued1977
dc.description.additionalZgłoszona przez Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń Chłodniczych i Gastronomicznych ; Ustanowiona przez Dyrektora Zjednoczenia Przedsiębiorstw Produkcji Maszyn i Urządzeń Handlowych dnia 25 maja 1977 r. jako norma obowiązująca w zakresie produkcji i obrotu od dnia 1 stycznia 1978 r. ; Zastępuje BN-63/2522-02.
dc.description.additionalWyd. 2
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old12621
dc.identifier.standardBN-77/2562-03
dc.identifier.standardBN-2562-03:1977
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/10177
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne
dc.rightsPublicDomain
dc.titleMaszyny i urządzenia gastronomiczne - Maszyny do mielenia mięsa - Wymagania i badania BN-77/2562-03
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_77_2562_03.pdf
Size:
5.46 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: