Maszyny i urządzenia gastronomiczne - Maszyny do mielenia mięsa - Wymagania i badania BN-77/2562-03
dc.contributor.author | Żyliński, Eugeniusz | |
dc.contributor.author | Bydgoska Fabryka Urządzeń Chłodniczych. Branżowy Ośrodek Badawczy Chłodnictwa Handlowego | |
dc.date.accessioned | 2024-10-24T21:17:35Z | |
dc.date.available | 2024-10-24T21:17:35Z | |
dc.date.issued | 1977 | |
dc.description.additional | Zgłoszona przez Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń Chłodniczych i Gastronomicznych ; Ustanowiona przez Dyrektora Zjednoczenia Przedsiębiorstw Produkcji Maszyn i Urządzeń Handlowych dnia 25 maja 1977 r. jako norma obowiązująca w zakresie produkcji i obrotu od dnia 1 stycznia 1978 r. ; Zastępuje BN-63/2522-02. | |
dc.description.additional | Wyd. 2 | |
dc.format.type | application/pdf | |
dc.identifier.old | 12621 | |
dc.identifier.standard | BN-77/2562-03 | |
dc.identifier.standard | BN-2562-03:1977 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.14629/10177 | |
dc.language | pl | |
dc.language.other | en | |
dc.pubinfo | Warszawa | |
dc.publisher | Wydawnictwa Normalizacyjne | |
dc.rights | PublicDomain | |
dc.title | Maszyny i urządzenia gastronomiczne - Maszyny do mielenia mięsa - Wymagania i badania BN-77/2562-03 | |
dc.type | IndustryStandard | |
dspace.entity.type | Publication | |
Files | ||
Publication available in collections: |