Urządzenia chłodnicze dla handlu i gastronomii - Metody badań - Sprawdzenie temperatury i czasu wychładzania BN-82/2561-18.02

dc.contributor.authorSzymański, Włodzimierz
dc.contributor.authorBydgoska Fabryka Urządzeń Chłodniczych. \b Branżowy Ośrodek Badawczy Chłodnictwa Handlowego
dc.date.accessioned2024-10-24T20:26:21Z
dc.date.available2024-10-24T20:26:21Z
dc.date.issued1983
dc.description.additionalZgłoszona przez Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń Chłodniczych i Gastronomicznych ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Maszyn Spożywczych dnia 30 grudnia 1982 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1983 r.
dc.description.additionalWyd. 5
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old11420
dc.identifier.standardBN-82/2561-18.02
dc.identifier.standardBN-2561-18-02:1982
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/9050
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne
dc.rightsPublicDomain
dc.titleUrządzenia chłodnicze dla handlu i gastronomii - Metody badań - Sprawdzenie temperatury i czasu wychładzania BN-82/2561-18.02
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_82_2561_18_02.pdf
Size:
1.47 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: