Przetwory jajowe - Ocena przy przyjęciu w czasie przechowywania i wydawania z chłodni BN-80/8168-07

dc.contributor.authorŻak, Stefania
dc.contributor.authorIwanicka, Elżbieta
dc.contributor.authorZjednoczenie Przemysłu Chłodniczego
dc.date.accessioned2024-10-24T14:53:32Z
dc.date.available2024-10-24T14:53:32Z
dc.date.issued1980
dc.description.additionalZgłoszona przez Zjednoczenie Przemysłu Chłodniczego ; Ustanowiona przez Naczelnego Dyrektora Zjednoczenia Przemysłu Chłodniczego dnia 21 stycznia 1980 r. jako norma bowiązująca od dnia 1 września 1980 r. ; Zastępuje BN-68/8036-07
dc.description.additionalWyd.2
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old4074
dc.identifier.standardBN-80/8168-07
dc.identifier.standardBN-8168-07:1980
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/3484
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne
dc.rightsPublicDomain
dc.titlePrzetwory jajowe - Ocena przy przyjęciu w czasie przechowywania i wydawania z chłodni BN-80/8168-07
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_80_8168_07.pdf
Size:
1.6 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: