Przetwory jajowe - Ocena przy przyjęciu w czasie przechowywania i wydawania z chłodni BN-80/8168-07
dc.contributor.author | Żak, Stefania | |
dc.contributor.author | Iwanicka, Elżbieta | |
dc.contributor.author | Zjednoczenie Przemysłu Chłodniczego | |
dc.date.accessioned | 2024-10-24T14:53:32Z | |
dc.date.available | 2024-10-24T14:53:32Z | |
dc.date.issued | 1980 | |
dc.description.additional | Zgłoszona przez Zjednoczenie Przemysłu Chłodniczego ; Ustanowiona przez Naczelnego Dyrektora Zjednoczenia Przemysłu Chłodniczego dnia 21 stycznia 1980 r. jako norma bowiązująca od dnia 1 września 1980 r. ; Zastępuje BN-68/8036-07 | |
dc.description.additional | Wyd.2 | |
dc.format.type | application/pdf | |
dc.identifier.old | 4074 | |
dc.identifier.standard | BN-80/8168-07 | |
dc.identifier.standard | BN-8168-07:1980 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.14629/3484 | |
dc.language | pl | |
dc.language.other | en | |
dc.pubinfo | Warszawa | |
dc.publisher | Wydawnictwa Normalizacyjne | |
dc.rights | PublicDomain | |
dc.title | Przetwory jajowe - Ocena przy przyjęciu w czasie przechowywania i wydawania z chłodni BN-80/8168-07 | |
dc.type | IndustryStandard | |
dspace.entity.type | Publication | |
Files | ||
Publication available in collections: |