Ryby świeże i mrożone - Mięso ryb mrożone BN-90/8022-11
dc.contributor.author | Zalewski, Jan | |
dc.contributor.author | Tomasiewicz, Wiktor | |
dc.contributor.author | Laskowski, Janusz | |
dc.contributor.author | Centralne Laboratorium Przemysłu Rybnego (Gdynia) | |
dc.date.accessioned | 2024-10-24T14:54:16Z | |
dc.date.available | 2024-10-24T14:54:16Z | |
dc.date.issued | 1990 | |
dc.description.additional | Zgłoszona przez Morski Instytut Rybacki ; Ustanowiona przez Dyrektora Morskiego Instytutu Rybackiego dnia 18 stycznia 1990 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 października 1990 r. | |
dc.description.additional | Wyd. 2 | |
dc.format.type | application/pdf | |
dc.identifier.old | 4091 | |
dc.identifier.standard | BN-90/8022-11 | |
dc.identifier.standard | BN-8022-11:1990 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.14629/3501 | |
dc.language | pl | |
dc.language.other | en | |
dc.pubinfo | Warszawa | |
dc.publisher | Wydawnictwa Normalizacyjne | |
dc.rights | PublicDomain | |
dc.title | Ryby świeże i mrożone - Mięso ryb mrożone BN-90/8022-11 | |
dc.type | IndustryStandard | |
dspace.entity.type | Publication | |
Files | ||
Publication available in collections: |