Ryby świeże i mrożone - Mięso ryb mrożone BN-90/8022-11

dc.contributor.authorZalewski, Jan
dc.contributor.authorTomasiewicz, Wiktor
dc.contributor.authorLaskowski, Janusz
dc.contributor.authorCentralne Laboratorium Przemysłu Rybnego (Gdynia)
dc.date.accessioned2024-10-24T14:54:16Z
dc.date.available2024-10-24T14:54:16Z
dc.date.issued1990
dc.description.additionalZgłoszona przez Morski Instytut Rybacki ; Ustanowiona przez Dyrektora Morskiego Instytutu Rybackiego dnia 18 stycznia 1990 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 października 1990 r.
dc.description.additionalWyd. 2
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old4091
dc.identifier.standardBN-90/8022-11
dc.identifier.standardBN-8022-11:1990
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/3501
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne
dc.rightsPublicDomain
dc.titleRyby świeże i mrożone - Mięso ryb mrożone BN-90/8022-11
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_90_8022_11.pdf
Size:
1.59 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: