Maszyny i urzadzenia gastronomiczne - Blokowe kotły warzelne - Wymagania i badania BN-77/2563-04

dc.contributor.authorJaniszewski, Błażej
dc.contributor.authorBydgoska Fabryka Urządzeń Chłodniczych. Branżowy Ośrodek Badawczy Chłodnictwa Handlowego
dc.date.accessioned2024-10-24T18:32:24Z
dc.date.available2024-10-24T18:32:24Z
dc.date.issued1977
dc.description.additionalZgłoszona przez Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń Chłodniczych i Gastronomicznych ; Ustanowiona przez Dyrektora Zjednoczenia Przedsiębiorstw Produkcji Maszyn i Urzadzeń Handlowych dnia 28 grudnia 1977 r. jako norma obowiązująca od 1 lipca 1978 r. ; Zastępuje BN-65/2563-03.
dc.description.additionalWyd. 5
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old9290
dc.identifier.standardBN-77/2563-04
dc.identifier.standardBN-2563-04:1977
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/6807
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne
dc.rightsPublicDomain
dc.titleMaszyny i urzadzenia gastronomiczne - Blokowe kotły warzelne - Wymagania i badania BN-77/2563-04
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_77_2563_04.pdf
Size:
5.99 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: