Wyroby garmażeryjne niemięsne gotowe - Zupy, sosy - Wymagania ogólne BN-89/8157-02
| dc.contributor.author | Kosson, Jadwiga | |
| dc.contributor.author | Warszywka, Maria | |
| dc.contributor.author | Społem Warszawska Spółdzielnia Garmażeryjna | |
| dc.date.accessioned | 2024-10-24T14:51:12Z | |
| dc.date.available | 2024-10-24T14:51:12Z | |
| dc.date.issued | 1990 | |
| dc.description.additional | Zgłoszona przez Społem Warszawską Spółdzielnię Garmażeryjną ; Ustanowiona przez Prezesa Społem Waeszawskiej Spółdzielni Garmażeryjnej dnia 1 grudnia 1989 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1990 r. ; Zastępuje BN-77/8157-02 | |
| dc.description.additional | Wyd.2 | |
| dc.format.type | application/pdf | |
| dc.identifier.old | 4007 | |
| dc.identifier.standard | BN-89/8157-02 | |
| dc.identifier.standard | BN-8157-02:1989 | |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.14629/3428 | |
| dc.language | pl | |
| dc.language.other | en | |
| dc.pubinfo | Warszawa | |
| dc.publisher | Wydawnictwa Normalizacyjne | |
| dc.rights | PublicDomain | |
| dc.title | Wyroby garmażeryjne niemięsne gotowe - Zupy, sosy - Wymagania ogólne BN-89/8157-02 | |
| dc.type | IndustryStandard | |
| dspace.entity.type | Publication | |
| Files | ||
| Publication available in collections: |