Przyprawy korzenne - Przygotowanie próbki zmielonej do analizy BN-79/8132-18
dc.contributor.author | Wajda, Pius | |
dc.contributor.author | Centralny Inspektorat Standaryzacji | |
dc.date.accessioned | 2024-10-24T09:23:01Z | |
dc.date.available | 2024-10-24T09:23:01Z | |
dc.date.issued | 1979 | |
dc.description.additional | Zgłoszona przez Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej - Centralny Inspektorat Standaryzacji ; Ustanowiona przez Dyrektora Centralnego Inspektoratu Standaryzacji dnia 5 lutego 1979 r. Zarządeniem nr 254/N/79 jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1979 r. | |
dc.description.additional | Wyd. 3 | |
dc.format.type | application/pdf | |
dc.identifier.old | 4965 | |
dc.identifier.standard | BN-79/8132-18 | |
dc.identifier.standard | BN-8132-18:1979 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.14629/2423 | |
dc.language | pl | |
dc.language.other | en | |
dc.pubinfo | Warszawa | |
dc.publisher | Wydawnictwa Normalizacyjne | |
dc.rights | PublicDomain | |
dc.title | Przyprawy korzenne - Przygotowanie próbki zmielonej do analizy BN-79/8132-18 | |
dc.type | IndustryStandard | |
dspace.entity.type | Publication | |
Files | ||
Publication available in collections: |