Przyprawy korzenne - Przygotowanie próbki zmielonej do analizy BN-79/8132-18

dc.contributor.authorWajda, Pius
dc.contributor.authorCentralny Inspektorat Standaryzacji
dc.date.accessioned2024-10-24T09:23:01Z
dc.date.available2024-10-24T09:23:01Z
dc.date.issued1979
dc.description.additionalZgłoszona przez Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej - Centralny Inspektorat Standaryzacji ; Ustanowiona przez Dyrektora Centralnego Inspektoratu Standaryzacji dnia 5 lutego 1979 r. Zarządeniem nr 254/N/79 jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1979 r.
dc.description.additionalWyd. 3
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old4965
dc.identifier.standardBN-79/8132-18
dc.identifier.standardBN-8132-18:1979
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/2423
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne
dc.rightsPublicDomain
dc.titlePrzyprawy korzenne - Przygotowanie próbki zmielonej do analizy BN-79/8132-18
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_79_8132_18.pdf
Size:
923.22 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: