Warzywa świeże - Bób zielony BN-85/9137-03

dc.contributor.authorWierzbicka, Brygida
dc.contributor.authorInstytut Warzywnictwa (Skierniewice)
dc.date.accessioned2024-10-24T18:53:41Z
dc.date.available2024-10-24T18:53:41Z
dc.date.issued1986
dc.description.additionalZgłoszona przez Instytut Warzywnictwa ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Warzywnictwa dnia 26 listopada 1985 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1986 r. ; Zastępuje BN-73/9137-03
dc.description.additionalWyd. 5
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old10248
dc.identifier.standardBN-85/9137-03
dc.identifier.standardBN-9137-03:1985
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/7095
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne
dc.rightsPublicDomain
dc.titleWarzywa świeże - Bób zielony BN-85/9137-03
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_85_9137_03.pdf
Size:
727.31 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: