Piece piekarskie taśmowe przelotowe cyklotermiczne - Wymagania i badania BN-85/2601-02

dc.contributor.authorPodgórski, Jan
dc.contributor.authorBarański, Ryszard
dc.contributor.authorBorkowski, Czesław
dc.contributor.authorInstytut Maszyn Spożywczych (Warszawa)
dc.date.accessioned2024-10-24T18:57:25Z
dc.date.available2024-10-24T18:57:25Z
dc.date.issued1985
dc.description.additionalZgłoszona przez Instytut Maszyn Spożywczych ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Maszyn Spożywczych dnia 11 lipca 1985 r. jako norma obowiązujaca od dnia 1 stycznia 1986 r. ; Zastępuje BN-75/2601-02.
dc.description.additionalWyd. 3
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old9212
dc.identifier.standardBN-85/2601-02
dc.identifier.standardBN-2601-02:1985
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/7227
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne
dc.rightsPublicDomain
dc.titlePiece piekarskie taśmowe przelotowe cyklotermiczne - Wymagania i badania BN-85/2601-02
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_85_2601_02.pdf
Size:
4.22 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: