Przetwory jajowe suszone - Żółtko w proszku - Białko w proszku BN-74/8036-09

dc.contributor.authorZjednoczenie Produkcji Drobiarskiej pldrób (Warszawa)
dc.date.accessioned2024-10-24T14:51:56Z
dc.date.available2024-10-24T14:51:56Z
dc.date.issued1979
dc.description.additionalZgłoszona przez Zjednoczenie Produkcji Drobiarskiej pldrób ; Ustanowiona przez Naczelnego Dyrektora Zjednoczenia Produkcji Drobiarskiej pldrób dnia 15 lutego 1974 r. jako norma obowiązująca od dnia 7 maja 1974 r.
dc.description.additionalWyd.2
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old4027
dc.identifier.standardBN-74/8036-09
dc.identifier.standardBN-8036-09:1974
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/3445
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne
dc.rightsPublicDomain
dc.titlePrzetwory jajowe suszone - Żółtko w proszku - Białko w proszku BN-74/8036-09
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_74_8036_09.pdf
Size:
2.89 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: