Przetwory jajowe suszone - Żółtko w proszku - Białko w proszku BN-74/8036-09
dc.contributor.author | Zjednoczenie Produkcji Drobiarskiej pldrób (Warszawa) | |
dc.date.accessioned | 2024-10-24T14:51:56Z | |
dc.date.available | 2024-10-24T14:51:56Z | |
dc.date.issued | 1979 | |
dc.description.additional | Zgłoszona przez Zjednoczenie Produkcji Drobiarskiej pldrób ; Ustanowiona przez Naczelnego Dyrektora Zjednoczenia Produkcji Drobiarskiej pldrób dnia 15 lutego 1974 r. jako norma obowiązująca od dnia 7 maja 1974 r. | |
dc.description.additional | Wyd.2 | |
dc.format.type | application/pdf | |
dc.identifier.old | 4027 | |
dc.identifier.standard | BN-74/8036-09 | |
dc.identifier.standard | BN-8036-09:1974 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.14629/3445 | |
dc.language | pl | |
dc.language.other | en | |
dc.pubinfo | Warszawa | |
dc.publisher | Wydawnictwa Normalizacyjne | |
dc.rights | PublicDomain | |
dc.title | Przetwory jajowe suszone - Żółtko w proszku - Białko w proszku BN-74/8036-09 | |
dc.type | IndustryStandard | |
dspace.entity.type | Publication | |
Files | ||
Publication available in collections: |