Wyroby cukiernicze trwałe - Oznaczanie stopnia rozdrobnienia BN-79/8094-04
dc.contributor.author | Gasparska, Renata | |
dc.contributor.author | Matusiewicz, Alicja | |
dc.contributor.author | Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego | |
dc.date.accessioned | 2024-10-24T09:31:37Z | |
dc.date.available | 2024-10-24T09:31:37Z | |
dc.date.issued | 1979 | |
dc.description.additional | Zgłoszona przez Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego ; Ustanowiona przez Naczelnego Dyrektora Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego dnia 11 czerwca 1979 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1980 r. ; Zastępuje BN-64/8094-04 | |
dc.description.additional | Wyd. 3 | |
dc.format.type | application/pdf | |
dc.identifier.old | 5721 | |
dc.identifier.standard | BN-79/8094-04 | |
dc.identifier.standard | BN-8094-04:1979 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.14629/2640 | |
dc.language | pl | |
dc.language.other | en | |
dc.pubinfo | Warszawa | |
dc.publisher | Wydawnictwa Normalizacyjne | |
dc.rights | PublicDomain | |
dc.title | Wyroby cukiernicze trwałe - Oznaczanie stopnia rozdrobnienia BN-79/8094-04 | |
dc.type | IndustryStandard | |
dspace.entity.type | Publication | |
Files | ||
Publication available in collections: |