Półprodukty cukiernicze - Wiórki kokosowe BN-82/8099-10
dc.contributor.author | Gasparska, Renata | |
dc.contributor.author | Priss, Anna | |
dc.contributor.author | Centralny Inspektorat Standaryzacji | |
dc.date.accessioned | 2024-10-24T09:22:07Z | |
dc.date.available | 2024-10-24T09:22:07Z | |
dc.date.issued | 1982 | |
dc.description.additional | Zgłoszona przez Ministerstwo Handlu Zagranicznego-Centralny Inspektorat Standaryzacji ; Ustanowiona przez Dyrektora Centralnego Inspektoratu Standaryzacji dnia 28 stycznia 1982 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1983 r. | |
dc.description.additional | Wyd. 4 | |
dc.format.type | application/pdf | |
dc.identifier.old | 4940 | |
dc.identifier.standard | BN-82/8099-10 | |
dc.identifier.standard | BN-8099-10:1982 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.14629/2398 | |
dc.language | pl | |
dc.language.other | en | |
dc.pubinfo | Warszawa | |
dc.publisher | Wydawnictwa Normalizacyjne | |
dc.rights | PublicDomain | |
dc.title | Półprodukty cukiernicze - Wiórki kokosowe BN-82/8099-10 | |
dc.type | IndustryStandard | |
dspace.entity.type | Publication | |
Files | ||
Publication available in collections: |