Półprodukty cukiernicze - Wiórki kokosowe BN-82/8099-10

dc.contributor.authorGasparska, Renata
dc.contributor.authorPriss, Anna
dc.contributor.authorCentralny Inspektorat Standaryzacji
dc.date.accessioned2024-10-24T09:22:07Z
dc.date.available2024-10-24T09:22:07Z
dc.date.issued1982
dc.description.additionalZgłoszona przez Ministerstwo Handlu Zagranicznego-Centralny Inspektorat Standaryzacji ; Ustanowiona przez Dyrektora Centralnego Inspektoratu Standaryzacji dnia 28 stycznia 1982 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1983 r.
dc.description.additionalWyd. 4
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old4940
dc.identifier.standardBN-82/8099-10
dc.identifier.standardBN-8099-10:1982
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/2398
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne
dc.rightsPublicDomain
dc.titlePółprodukty cukiernicze - Wiórki kokosowe BN-82/8099-10
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_82_8099_10.pdf
Size:
1.69 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: