Tłuszcze roślinne jadalne - Metody badań - Oznaczanie poziomu zawartości mydeł w rafinowanych olejach i tłuszczach utwardzonych BN-84/8050-29

dc.contributor.authorPłatek, Teresa
dc.contributor.authorInstytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
dc.date.accessioned2024-10-24T15:09:10Z
dc.date.available2024-10-24T15:09:10Z
dc.date.issued1984
dc.description.additionalZgłoszona przez Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego dnia 25 stycznia 1984 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1984 r.
dc.description.additionalWyd. 2
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old5107
dc.identifier.standardBN-84/8050-29
dc.identifier.standardBN-8050-29:1984
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/3814
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne
dc.rightsPublicDomain
dc.titleTłuszcze roślinne jadalne - Metody badań - Oznaczanie poziomu zawartości mydeł w rafinowanych olejach i tłuszczach utwardzonych BN-84/8050-29
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_84_8050_29.pdf
Size:
795.33 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: