Linia przerobu śluzu - Wymagania i badania BN-83/2621-02

dc.contributor.authorLisik, Jan
dc.contributor.authorInstytut Maszyn Spożywczych (Warszawa)
dc.date.accessioned2024-10-24T18:56:00Z
dc.date.available2024-10-24T18:56:00Z
dc.date.issued1983
dc.description.additionalZgłoszona przez Instytut Maszyn Spożywczych ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Maszyn Spożywczych dnia 27 maja 1983 r. jako norma obowiązujaca od dnia 1 stycznia 1984 r.
dc.description.additionalWyd. 2
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old9165
dc.identifier.standardBN-83/2621-02
dc.identifier.standardBN-2621-02:1983
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/7182
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne
dc.rightsPublicDomain
dc.titleLinia przerobu śluzu - Wymagania i badania BN-83/2621-02
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_83_2621_02.pdf
Size:
3.61 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: