Produkcja garmażeryjna - Mięso z rozbioru ćwierćtusz wołowych klasy 3 BN-80/8151-23
| dc.contributor.author | Burzyński, Marian | |
| dc.contributor.author | Jagas, Danuta | |
| dc.contributor.author | Paliwoda, Krystyna | |
| dc.contributor.author | Społem Warszawska Spółdzielnia Spożywców. Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów | |
| dc.date.accessioned | 2024-10-24T14:50:32Z | |
| dc.date.available | 2024-10-24T14:50:32Z | |
| dc.date.issued | 1980 | |
| dc.description.additional | Zgłoszona przez WSS Społem Oddział Produkcji ; Ustanowiona przez Dyrektora do Spraw Produkcji Garmażeryjnej i Napojów Oddziału Produkcji WSS Społem dnia 29 stycznia 1980 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1980 r. ; Zastępuje BN-71/8151-23, BN-71/8151-24 | |
| dc.description.additional | Wyd. 3 | |
| dc.format.type | application/pdf | |
| dc.identifier.old | 3991 | |
| dc.identifier.standard | BN-80/8151-23 | |
| dc.identifier.standard | BN-8151-23:1980 | |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.14629/3412 | |
| dc.language | pl | |
| dc.language.other | en | |
| dc.pubinfo | Warszawa | |
| dc.publisher | Wydawnictwa Normalizacyjne | |
| dc.rights | PublicDomain | |
| dc.title | Produkcja garmażeryjna - Mięso z rozbioru ćwierćtusz wołowych klasy 3 BN-80/8151-23 | |
| dc.type | IndustryStandard | |
| dspace.entity.type | Publication | |
| Files | ||
| Publication available in collections: |