Produkty warzywne - Konserwy warzywne w zalewie - Wymagania mikrobiologiczne BN-70/8120-01
dc.contributor.author | Instytut Przemysłu Fermentacyjnego | |
dc.date.accessioned | 2024-10-24T09:22:14Z | |
dc.date.available | 2024-10-24T09:22:14Z | |
dc.date.issued | 1986 | |
dc.description.additional | Ustanowiona przez Dyrektora Centrali Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego dnia 31 października 1970 r. jako norma obowiązujaca w zakresie produkcji kontroli i obrotu od dnia 1 czerwca 1971 r. ; Zastępuje BN-66/8120-01. | |
dc.description.additional | Wyd. 4 | |
dc.format.type | application/pdf | |
dc.identifier.old | 4943 | |
dc.identifier.standard | BN-70/8120-01 | |
dc.identifier.standard | BN-8120-01:1970 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.14629/2401 | |
dc.language | pl | |
dc.language.other | en | |
dc.pubinfo | Warszawa | |
dc.publisher | Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA | |
dc.rights | PublicDomain | |
dc.title | Produkty warzywne - Konserwy warzywne w zalewie - Wymagania mikrobiologiczne BN-70/8120-01 | |
dc.type | IndustryStandard | |
dspace.entity.type | Publication | |
Files | ||
Publication available in collections: |