Produkty warzywne - Konserwy warzywne w zalewie - Wymagania mikrobiologiczne BN-70/8120-01

dc.contributor.authorInstytut Przemysłu Fermentacyjnego
dc.date.accessioned2024-10-24T09:22:14Z
dc.date.available2024-10-24T09:22:14Z
dc.date.issued1986
dc.description.additionalUstanowiona przez Dyrektora Centrali Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego dnia 31 października 1970 r. jako norma obowiązujaca w zakresie produkcji kontroli i obrotu od dnia 1 czerwca 1971 r. ; Zastępuje BN-66/8120-01.
dc.description.additionalWyd. 4
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old4943
dc.identifier.standardBN-70/8120-01
dc.identifier.standardBN-8120-01:1970
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/2401
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne ALFA
dc.rightsPublicDomain
dc.titleProdukty warzywne - Konserwy warzywne w zalewie - Wymagania mikrobiologiczne BN-70/8120-01
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_70_8120_01.pdf
Size:
1.34 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: