Przetwory warzywne - Koncentrat i sok pomidorowy - Wymagania mikrobiologiczne BN-74/8125-02
dc.contributor.author | Kosewska, Lidia | |
dc.contributor.author | Bielak, Barbara | |
dc.contributor.author | Centrala Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego | |
dc.date.accessioned | 2024-10-24T09:22:48Z | |
dc.date.available | 2024-10-24T09:22:48Z | |
dc.date.issued | 1987 | |
dc.description.additional | Ustanowiona przez Naczelnego Dyrektora Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego dnia 31 stycznia 1974 r. jako norma obowiązująca w zakresie produkcji i obrotu od dnia 1 października 1974 r. ; Zastępuje BN-63/8125-02. | |
dc.description.additional | Wyd. 3 | |
dc.format.type | application/pdf | |
dc.identifier.old | 4959 | |
dc.identifier.standard | BN-74/8125-02 | |
dc.identifier.standard | BN-8125-02:1974 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.14629/2417 | |
dc.language | pl | |
dc.language.other | en | |
dc.pubinfo | Warszawa | |
dc.publisher | Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA | |
dc.rights | PublicDomain | |
dc.title | Przetwory warzywne - Koncentrat i sok pomidorowy - Wymagania mikrobiologiczne BN-74/8125-02 | |
dc.type | IndustryStandard | |
dspace.entity.type | Publication | |
Files | ||
Publication available in collections: |