Przetwory warzywne - Koncentrat i sok pomidorowy - Wymagania mikrobiologiczne BN-74/8125-02

dc.contributor.authorKosewska, Lidia
dc.contributor.authorBielak, Barbara
dc.contributor.authorCentrala Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego
dc.date.accessioned2024-10-24T09:22:48Z
dc.date.available2024-10-24T09:22:48Z
dc.date.issued1987
dc.description.additionalUstanowiona przez Naczelnego Dyrektora Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego dnia 31 stycznia 1974 r. jako norma obowiązująca w zakresie produkcji i obrotu od dnia 1 października 1974 r. ; Zastępuje BN-63/8125-02.
dc.description.additionalWyd. 3
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old4959
dc.identifier.standardBN-74/8125-02
dc.identifier.standardBN-8125-02:1974
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/2417
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne ALFA
dc.rightsPublicDomain
dc.titlePrzetwory warzywne - Koncentrat i sok pomidorowy - Wymagania mikrobiologiczne BN-74/8125-02
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_74_8125_02.pdf
Size:
1.54 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: