Konserwy warzywno-mięsne i mięsno-warzywne sterylizowane - Wymagania mikrobiologiczne BN-73/8135-03

dc.contributor.authorZjednoczenie Przemysłu Owocowo-Warzywnego. Centrala (Warszawa)
dc.date.accessioned2024-10-24T19:54:12Z
dc.date.available2024-10-24T19:54:12Z
dc.date.issued1986
dc.description.additionalUstanowiona przez Naczelnego Dyrektora Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego dnia 30 czerwca 1973 r. jako norma obowiązująca w zakresie produkcji i obrotu od dnia 1 stycznia 1974 r. ; Zastępuje BN-64/8135-03
dc.description.additionalWyd. 3
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old11079
dc.identifier.standardBN-73/8135-03
dc.identifier.standardBN-8135-03:1973
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/8508
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne
dc.rightsPublicDomain
dc.titleKonserwy warzywno-mięsne i mięsno-warzywne sterylizowane - Wymagania mikrobiologiczne BN-73/8135-03
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_73_8135_03_03.pdf
Size:
5.68 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: