Konserwy warzywno-mięsne i mięsno-warzywne sterylizowane - Wymagania mikrobiologiczne BN-73/8135-03
| dc.contributor.author | Zjednoczenie Przemysłu Owocowo-Warzywnego. Centrala (Warszawa) | |
| dc.date.accessioned | 2024-10-24T19:54:12Z | |
| dc.date.available | 2024-10-24T19:54:12Z | |
| dc.date.issued | 1986 | |
| dc.description.additional | Ustanowiona przez Naczelnego Dyrektora Zjednoczenia Przemysłu Owocowo-Warzywnego dnia 30 czerwca 1973 r. jako norma obowiązująca w zakresie produkcji i obrotu od dnia 1 stycznia 1974 r. ; Zastępuje BN-64/8135-03 | |
| dc.description.additional | Wyd. 3 | |
| dc.format.type | application/pdf | |
| dc.identifier.old | 11079 | |
| dc.identifier.standard | BN-73/8135-03 | |
| dc.identifier.standard | BN-8135-03:1973 | |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.14629/8508 | |
| dc.language | pl | |
| dc.language.other | en | |
| dc.pubinfo | Warszawa | |
| dc.publisher | Wydawnictwa Normalizacyjne | |
| dc.rights | PublicDomain | |
| dc.title | Konserwy warzywno-mięsne i mięsno-warzywne sterylizowane - Wymagania mikrobiologiczne BN-73/8135-03 | |
| dc.type | IndustryStandard | |
| dspace.entity.type | Publication | |
| Files | ||
| Publication available in collections: |