Czynności technologiczne w piekarstwie - Nazwy i określenia BN-91/8070-03

dc.contributor.authorKowalczuk-Kozub, Maria
dc.contributor.authorMiłosz, Zofia
dc.contributor.authorZakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
dc.date.accessioned2024-10-24T14:54:40Z
dc.date.available2024-10-24T14:54:40Z
dc.date.issued1991
dc.description.additionalZgłoszona przez Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 12 kwietnia 1991 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 października 1991 r. ; Zastępuje BN-69/8070-03
dc.description.additionalWyd. 2
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old4100
dc.identifier.standardBN-91/8070-03
dc.identifier.standardBN-8070-03:1991
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/3510
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne
dc.rightsPublicDomain
dc.titleCzynności technologiczne w piekarstwie - Nazwy i określenia BN-91/8070-03
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_91_8070_03.pdf
Size:
2.29 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: