Przetwory grzybowe - Wymagania mikrobiologiczne dla grzybów marynowanych BN-85/9230-03

dc.contributor.authorpllok, Magdalena
dc.contributor.authorZdanowska, Renata
dc.contributor.authorOśrodek Badawczo-Rozwojowy Produkcji Leśnej Las (Skolimów). Laboratorium Chemiczno-Mikrobilogiczne (Sopot)
dc.date.accessioned2024-10-24T09:26:30Z
dc.date.available2024-10-24T09:26:30Z
dc.date.issued1985
dc.description.additionalZgłoszona przez Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Produkcji Leśnej LAS ; Ustanowiona przez Dyrektora Ośrodka Badawczo-Rozwojowego Produkcji Leśnej LAS dnia 23 lutego 1985 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1985 r.
dc.description.additionalWyd. 2
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old5069
dc.identifier.standardBN-85/9230-03
dc.identifier.standardBN-9230-03:1985
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/2517
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne ALFA
dc.rightsPublicDomain
dc.titlePrzetwory grzybowe - Wymagania mikrobiologiczne dla grzybów marynowanych BN-85/9230-03
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_85_9230_03.pdf
Size:
702.53 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: