Przetwory grzybowe - Wymagania mikrobiologiczne dla grzybów marynowanych BN-85/9230-03
dc.contributor.author | pllok, Magdalena | |
dc.contributor.author | Zdanowska, Renata | |
dc.contributor.author | Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Produkcji Leśnej Las (Skolimów). Laboratorium Chemiczno-Mikrobilogiczne (Sopot) | |
dc.date.accessioned | 2024-10-24T09:26:30Z | |
dc.date.available | 2024-10-24T09:26:30Z | |
dc.date.issued | 1985 | |
dc.description.additional | Zgłoszona przez Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Produkcji Leśnej LAS ; Ustanowiona przez Dyrektora Ośrodka Badawczo-Rozwojowego Produkcji Leśnej LAS dnia 23 lutego 1985 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1985 r. | |
dc.description.additional | Wyd. 2 | |
dc.format.type | application/pdf | |
dc.identifier.old | 5069 | |
dc.identifier.standard | BN-85/9230-03 | |
dc.identifier.standard | BN-9230-03:1985 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.14629/2517 | |
dc.language | pl | |
dc.language.other | en | |
dc.pubinfo | Warszawa | |
dc.publisher | Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA | |
dc.rights | PublicDomain | |
dc.title | Przetwory grzybowe - Wymagania mikrobiologiczne dla grzybów marynowanych BN-85/9230-03 | |
dc.type | IndustryStandard | |
dspace.entity.type | Publication | |
Files | ||
Publication available in collections: |