Sposób kondycjonowania soku sumakiem

dc.abstract.plPrzedmiotem zgłoszenia jest sposób kondycjonowania soku taki, że do soku świeżego dodawany jest sproszkowany owoc sumaka (Rhus coriaria L.) w ilości od 1 do 30 g na 1 L produktu.
dc.affiliationPOLITECHNIKA LUBELSKA
dc.affiliationUNIWERSYTET PRZYRODNICZY W LUBLINIE
dc.contributor.authorPawłat, Joanna
dc.contributor.authorStarek-Wójcicka, Agnieszka
dc.contributor.authorKrajewska, Marta
dc.contributor.authorSagan, Agnieszka
dc.contributor.authorAndrejko, Dariusz
dc.contributor.authorZdybel, Beata
dc.contributor.authorOsmólska, Emilia
dc.date.accessioned2024-12-19T13:08:04Z
dc.date.application2022-09-02
dc.date.available2024-12-19T13:08:04Z
dc.date.issued2022
dc.date.publicationbup2023-01-30
dc.date.publicationwup2023-08-07
dc.description.classification
dc.description.classification
dc.description.classification
dc.identifier.bupBUP 05/2023
dc.identifier.patentPat.243354
dc.identifier.publicationP.442178
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/17290
dc.identifier.weblinkhttps://ewyszukiwarka.pue.uprp.gov.pl/search/pwp-details/P.442178
dc.identifier.wupWUP 32/2023
dc.languagepolski
dc.patent.countryPL
dc.patent.nameUrząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej
dc.publisherUrząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej
dc.subtypeInvention
dc.titleSposób kondycjonowania soku sumakiem
dc.title.alternativeMethod of juice conditioning with sumac
dc.typePatent
dspace.entity.typePublication
Files
Publication available in collections: