Sposób kondycjonowania soku sumakiem
dc.abstract.pl | Przedmiotem zgłoszenia jest sposób kondycjonowania soku taki, że do soku świeżego dodawany jest sproszkowany owoc sumaka (Rhus coriaria L.) w ilości od 1 do 30 g na 1 L produktu. | |
dc.affiliation | POLITECHNIKA LUBELSKA | |
dc.affiliation | UNIWERSYTET PRZYRODNICZY W LUBLINIE | |
dc.contributor.author | Pawłat, Joanna | |
dc.contributor.author | Starek-Wójcicka, Agnieszka | |
dc.contributor.author | Krajewska, Marta | |
dc.contributor.author | Sagan, Agnieszka | |
dc.contributor.author | Andrejko, Dariusz | |
dc.contributor.author | Zdybel, Beata | |
dc.contributor.author | Osmólska, Emilia | |
dc.date.accessioned | 2024-12-19T13:08:04Z | |
dc.date.application | 2022-09-02 | |
dc.date.available | 2024-12-19T13:08:04Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.date.publicationbup | 2023-01-30 | |
dc.date.publicationwup | 2023-08-07 | |
dc.description.classification | ||
dc.description.classification | ||
dc.description.classification | ||
dc.identifier.bup | BUP 05/2023 | |
dc.identifier.patent | Pat.243354 | |
dc.identifier.publication | P.442178 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.14629/17290 | |
dc.identifier.weblink | https://ewyszukiwarka.pue.uprp.gov.pl/search/pwp-details/P.442178 | |
dc.identifier.wup | WUP 32/2023 | |
dc.language | polski | |
dc.patent.country | PL | |
dc.patent.name | Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej | |
dc.publisher | Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej | |
dc.subtype | Invention | |
dc.title | Sposób kondycjonowania soku sumakiem | |
dc.title.alternative | Method of juice conditioning with sumac | |
dc.type | Patent | |
dspace.entity.type | Publication | |
Files | ||
Publication available in collections: |