Wyroby piekarskie i ciastkarskie - Mikrobiologiczne metody badań BN-84/8070-06

dc.contributor.authorJanik, Mieczysława
dc.contributor.authorStaszewska, Elżbieta
dc.contributor.authorZakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
dc.date.accessioned2024-10-24T14:56:09Z
dc.date.available2024-10-24T14:56:09Z
dc.date.issued1984
dc.description.additionalZgłoszona przez Społem CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora Społem CZSS Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 30 stycznia 1984 r. jako norma obowiązująca od dnia 26 kwietnia 1984 r. ; Zastępuje BN-76/8070-06
dc.description.additionalWyd.2
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old4131
dc.identifier.standardBN-84/8070-06
dc.identifier.standardBN-8070-06:1984
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/3541
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne
dc.rightsPublicDomain
dc.titleWyroby piekarskie i ciastkarskie - Mikrobiologiczne metody badań BN-84/8070-06
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_84_8070_06.pdf
Size:
8.45 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: