Wyroby piekarskie i ciastkarskie - Mikrobiologiczne metody badań BN-84/8070-06
| dc.contributor.author | Janik, Mieczysława | |
| dc.contributor.author | Staszewska, Elżbieta | |
| dc.contributor.author | Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa) | |
| dc.date.accessioned | 2024-10-24T14:56:09Z | |
| dc.date.available | 2024-10-24T14:56:09Z | |
| dc.date.issued | 1984 | |
| dc.description.additional | Zgłoszona przez Społem CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora Społem CZSS Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 30 stycznia 1984 r. jako norma obowiązująca od dnia 26 kwietnia 1984 r. ; Zastępuje BN-76/8070-06 | |
| dc.description.additional | Wyd.2 | |
| dc.format.type | application/pdf | |
| dc.identifier.old | 4131 | |
| dc.identifier.standard | BN-84/8070-06 | |
| dc.identifier.standard | BN-8070-06:1984 | |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.14629/3541 | |
| dc.language | pl | |
| dc.language.other | en | |
| dc.pubinfo | Warszawa | |
| dc.publisher | Wydawnictwa Normalizacyjne | |
| dc.rights | PublicDomain | |
| dc.title | Wyroby piekarskie i ciastkarskie - Mikrobiologiczne metody badań BN-84/8070-06 | |
| dc.type | IndustryStandard | |
| dspace.entity.type | Publication | |
| Files | ||
| Publication available in collections: |