Badania wpływu wybranych parametrów na opory i energochłonność cięcia materiałów spożywczych

dc.contributor.authorSykut, Barbara
dc.date.accessioned2024-10-29T12:31:09Z
dc.date.available2024-10-29T12:31:09Z
dc.date.issued2006
dc.description.promoterOpielak, Marek
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old882
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/11615
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoLublin
dc.rightsClosedAccess
dc.subtypeDoctoralThesis
dc.titleBadania wpływu wybranych parametrów na opory i energochłonność cięcia materiałów spożywczych
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublicationen
Files

Original bundle

Name:
Badania wpływu wybranych parametrów na opory i energochłonność cięcia materiałów spożywczych.pdf
Size:
21.26 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: