Pieczywo trwałe - Chleb piski konserwowy - Proces produkcyjny BN-87/8073-06

dc.contributor.authorWaśkiewicz, Irena
dc.contributor.authorJasek, Henryk
dc.contributor.authorMaliszewski, Edward
dc.contributor.authorZakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
dc.date.accessioned2024-10-24T14:55:39Z
dc.date.available2024-10-24T14:55:39Z
dc.date.issued1987
dc.description.additionalZgłoszona przez Społem CZSS Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora Społem CZSS Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 20 stycznia 1987 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 stycznia 1988 r. ; Zastępuje BN-71/8073-06
dc.description.additionalWyd.2
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old4120
dc.identifier.standardBN-87/8073-06
dc.identifier.standardBN-8073-06:1987
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/3530
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne
dc.rightsPublicDomain
dc.titlePieczywo trwałe - Chleb piski konserwowy - Proces produkcyjny BN-87/8073-06
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_87_8073_06.pdf
Size:
1.93 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: