Wyroby cukiernicze trwałe - Oznaczanie zawartości soli kuchennej BN-69/8090-12
dc.contributor.author | Centrala Zjednoczenia Przemysłu Cukierniczego | |
dc.date.accessioned | 2024-10-24T09:31:28Z | |
dc.date.available | 2024-10-24T09:31:28Z | |
dc.date.issued | 1987 | |
dc.description.additional | Ustanowiona przez Dyrektora Centrali Zjednoczenia Przemysłu Cukierniczego dnia 23 grudnia 1969 r. jako norma obowiązująca w zakresie metod badań od dnia 1 października 1970 r. | |
dc.description.additional | Wyd. 2 | |
dc.format.type | application/pdf | |
dc.identifier.old | 5717 | |
dc.identifier.standard | BN-69/8090-12 | |
dc.identifier.standard | BN-8090-12:1969 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.14629/2636 | |
dc.language | pl | |
dc.language.other | en | |
dc.pubinfo | Warszawa | |
dc.publisher | Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA | |
dc.rights | PublicDomain | |
dc.title | Wyroby cukiernicze trwałe - Oznaczanie zawartości soli kuchennej BN-69/8090-12 | |
dc.type | IndustryStandard | |
dspace.entity.type | Publication | |
Files | ||
Publication available in collections: |