Wyroby cukiernicze trwałe - Oznaczanie zawartości soli kuchennej BN-69/8090-12

dc.contributor.authorCentrala Zjednoczenia Przemysłu Cukierniczego
dc.date.accessioned2024-10-24T09:31:28Z
dc.date.available2024-10-24T09:31:28Z
dc.date.issued1987
dc.description.additionalUstanowiona przez Dyrektora Centrali Zjednoczenia Przemysłu Cukierniczego dnia 23 grudnia 1969 r. jako norma obowiązująca w zakresie metod badań od dnia 1 października 1970 r.
dc.description.additionalWyd. 2
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old5717
dc.identifier.standardBN-69/8090-12
dc.identifier.standardBN-8090-12:1969
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/2636
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne ALFA
dc.rightsPublicDomain
dc.titleWyroby cukiernicze trwałe - Oznaczanie zawartości soli kuchennej BN-69/8090-12
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_69_8090_12.pdf
Size:
3.76 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: