Osłonka białkowa do wędlin - Metody badań fizykochemicznych BN-81/8012-16
| dc.contributor.author | Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa) | |
| dc.date.accessioned | 2024-10-24T14:53:21Z | |
| dc.date.available | 2024-10-24T14:53:21Z | |
| dc.date.issued | 1983 | |
| dc.description.additional | Zgłoszona przez Centralę Przemysłu Mięsnego ; Ustanowiona przez Naczelnego Dyrektora Przemysłu Mięsnego dnia 30 listopada 1981 r. jako norma obowiązująca od dnia 31 marca 1982 roku | |
| dc.description.additional | Wyd.2 | |
| dc.format.type | application/pdf | |
| dc.identifier.old | 4069 | |
| dc.identifier.standard | BN-81/8012-16 | |
| dc.identifier.standard | BN-8012-16:1981 | |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.14629/3479 | |
| dc.language | pl | |
| dc.language.other | en | |
| dc.pubinfo | Warszawa | |
| dc.publisher | Wydawnictwa Normalizacyjne | |
| dc.rights | PublicDomain | |
| dc.title | Osłonka białkowa do wędlin - Metody badań fizykochemicznych BN-81/8012-16 | |
| dc.type | IndustryStandard | |
| dspace.entity.type | Publication | |
| Files | ||
| Publication available in collections: |