Osłonka białkowa do wędlin - Metody badań fizykochemicznych BN-81/8012-16

dc.contributor.authorInstytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (Warszawa)
dc.date.accessioned2024-10-24T14:53:21Z
dc.date.available2024-10-24T14:53:21Z
dc.date.issued1983
dc.description.additionalZgłoszona przez Centralę Przemysłu Mięsnego ; Ustanowiona przez Naczelnego Dyrektora Przemysłu Mięsnego dnia 30 listopada 1981 r. jako norma obowiązująca od dnia 31 marca 1982 roku
dc.description.additionalWyd.2
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old4069
dc.identifier.standardBN-81/8012-16
dc.identifier.standardBN-8012-16:1981
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/3479
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne
dc.rightsPublicDomain
dc.titleOsłonka białkowa do wędlin - Metody badań fizykochemicznych BN-81/8012-16
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_81_8012_16.pdf
Size:
2.91 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: