Produkcja garmażeryjna - Szynka bez kości przygotowana do wędzenia, gotowania oraz pozostałe elementy porozbiorowe uzyskane z rozbioru szynki z golonką BN-71/8151-21

dc.contributor.authorPaństwowe Przedsiębiorstwo Garmażeryjne
dc.date.accessioned2024-10-24T14:50:29Z
dc.date.available2024-10-24T14:50:29Z
dc.date.issued1981
dc.description.additionalUstanowiona przez Dyrektora Państwowego Przedsiębiorstwa Garmażeryjnego dnia 31 marca 1971 r. jako norma obowiązująca w zakresie produkcji od dnia 1 stycznia 1972 r.
dc.description.additionalWyd. 4
dc.format.typeapplication/pdf
dc.identifier.old3990
dc.identifier.standardBN-71/8151-21
dc.identifier.standardBN-8151-21:1971
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14629/3411
dc.languagepl
dc.language.otheren
dc.pubinfoWarszawa
dc.publisherWydawnictwa Normalizacyjne
dc.rightsPublicDomain
dc.titleProdukcja garmażeryjna - Szynka bez kości przygotowana do wędzenia, gotowania oraz pozostałe elementy porozbiorowe uzyskane z rozbioru szynki z golonką BN-71/8151-21
dc.typeIndustryStandard
dspace.entity.typePublication
Files

Original bundle

Name:
BN_71_8151_21.pdf
Size:
1.58 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Licence:
Description:
Pliki z importu
Publication available in collections: